NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Kedves Márta     09 május 2016 14:29 |
Nagyon jó véleményeket hallottam a különböző krémekről . kaptam egy listát is sajnos a bőrhalványító krémet nem találtam meg, amit szerettem volna megrendelni együtt a 4 db bőrfeszesítővel.Előre is köszönöm segítségét. üdvözlettel.

Balatincz Mária     27 április 2016 12:51 |
Kedves Lukács Úr!Az unokám 2 éves volt/most 19/mikor súlyos égési sérüléssel/2 heti eredménytelen klinikai kezelés után/Önt megtaláltam a kaposvári otthonában/2 utcával tőlem/és kezelte ingyen a szabadalmazás előtt még a kicsit,aminek 2 nap után látható eredménye lett,kezdett kinőni az új bőrréteg!Nem értem miért állatgyógyszernek használják,mikor ez egy "csodakrém",adott is belőle ingyen az otthoni továbbkezelésre!Ön egy önzetlen ember,ingyen kezelte a kislányt,szeretettel,kedvesen,azóta is áldom a nevét,hisz súlyosan megégett a kislány/benyúlt a vasalógépbe/és ha időben Önhöz kerülünk,akkor maradandó sérülés nélkül gyógyul,így sajnos kicsit látszik a kezén az égés helye!A maradék krémet felhasználtuk egy ovis társa sérüléséhez,így örökre krém nélkül maradtam,az egy sötétkék tégelyben volt még név nélkül.Szeretnék belőle rendelni,emlékezve az akkori megpróbáltatásokra és az Ön emberségére,ami a mai világban szerintem nem elfelejtendő!Kívánok Önnek jó egészséget,szeretettel gondolok Önre míg élek!

Balatincz Mária     27 április 2016 12:29 |
:p

Csendes Róbert     17 április 2016 10:01 |
Üdv!Érdeklődni szeretnék hogy férfiak számára mely ránctalanító krémet ajánlanák?

Decsák Zsuzsanna     02 augusztus 2015 16:59 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Tisztelt Dr Lukács Károly!

Sajnálattal tapasztaltam,illetve olvastam a honlapon, hogy a Budapesten található forgalmazási helyeken, illetve egyetlen forgalmazási helyen sem kapható a kék kenőcs. Nekem sajnos nagy szükségem lenne rá, a cukorbetegségem szövődményeként kialakult sebek kezeléséhez.
Használtam, és nagyon hamar és eredményesen értem el vele javulást.
Kérdésem lenne, hogyan tudnám beszerezni.

Köszönettel és tisztelettel: Decsák Zsuzsanna

Haik Róbertné     13 január 2015 14:49 | Bakonybél
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Csak mély tisztelettel és elégedettséggel tudok nyilatkozni. A termékek közül többet kipróbáltam és valóban olyan hatékonynak bizonyultak mint azt az előttem szólók is jelezték. Biró László úr közvetlensége, segítőkész hozzáállása is nagyon jól esett. További jó egészséget kívánok áldásos munkájukhoz, hogy még sok -sok ember megelégedésére szolgáljanak! Egyetlen problémám, hogy miért nem előbb bukkantam rá ezekre a csodás termékekre: Haik Róbertné :roll

Szegedi Beáta     11 november 2013 20:29 | Szolnok
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Dr.Lukács Károly Úr!

Ezúton szeretném megköszönni,hogy ilyen csodás termékeket készít!Nagyon sok termékét kipróbálta a családom és mindegyik tökéletes :)Néhányat szeretnék részletesebben megemlíteni A Körömvirág kenőcsöt már használtuk sebre,bőrszáradásra,aranyérre 3 nap után már nyoma sem volt a problémának.A Kék-Lukács sampont is csak ajánlani tudom,azoknak akiknek bármilyen fejbőr problémája van,nekünk bevált :)A sárga kenőcs hatása is bizonyított nálunk,hajszálér problémára használjuk.A csiga szappan is családunk kedvence,fertőtlenítő hatása és pattanásos bőr ápolás céljából.Az Új Favorit pedig a megfizethető és kiváló hatású:
Kék Lukács Nappali PRÉMIUM krém.Évekig az Eucerin arckrémet használtam érzékeny bőröm miatt,de miután átálltam erre a krémre sokkal selymesebb és hidratáltabb és nem utolsó sorban ránctalanabb a bőröm
Továbbá szeretném megköszönni a rendeléseim során kapott kedvességet és felvilágosítást,gyors szállítást Bíró László Úrnak(remélem jól emlékszem a nevére ).
További eredményes munkát kívánok!
Tisztelettel:Szegedi Beáta

Papp Lászlóné     11 november 2013 09:22 | Balatonboglár
T. Cím!
Termékeiket csak dicsérni tudom!
A Prémium testápoló használata csodás, sima bőrt eredményez! Már az első flakon használata után látható volt a pozitív eredmény. Idősebb korban bizony a száraz bőrt fokozottan ápolni kell, de eddig ez nem járt ilyen jó eredménnyel. Most megtaláltam a jó és kellemes megoldást, mert a termék használatát követően nem tapad a bőr és azonnal fel lehet öltözni. Köszönettel továbbra is használom, valamint családtagjaimnak ajándékozom! Papp Lászlóné

Nagypál Béláné     20 augusztus 2013 14:36 | Marcali
Tiszteletteljes kérdésem lenne, a családban 6 éves kislány Vitiligoban szenved, bőrgyógyász többféle krémet is felírt már, ami többé-kevésbé használt. Az utóbbi az arcán ugyan elhomályosította a foltokat, de nagyon drága ahhoz, hogy az egész testen jelentkező tünetekre lehessen kenni. Azon kívül azt tanácsolta, hogy ne menjen a gyerek napra, hát ez a nyáron, szünidőben elég nehezen megoldható, de fényvédővel próbálkoznak több-kevesebb eredménnyel. Érdeklődöm, mivel a családom már sokféle krémjüket használja, amivel nagyon meg vagyunk elégede, legyen szíves ajánlani a kislány részére valamit, ami használna. Sajnos az iskolában csúfolják, és már előre retteg az iskolakezdéstől.
Köszönettel: Nagypálné ZSóka

Balázs Tibor     14 augusztus 2013 07:10 |
Miért van az, hogy hétfőn, nyitvatartási időben menve nincs az üzletben senki (az Oktogonnál) és még csak tájékoztatás sincs semmi, sem a honlapon sem az üzletnél? Nincs ideje az embernek rohangálni feleslegesen!

Tibor


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »