NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Urbán Andrea     14 október 2010 14:21 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A kék krémet már évek óta ismerem, és az előző bejegyzések alapján, úgy gondolom felesleges arról írnom, hány alkalommal segített különböző sebek, gyulladt bőr stb. gyógyításában, hiszen ezt ezen az oldalon mindenki tudja. De nemrégiben kipróbáltam a Kék-Lukács termékcsalád néhány újabb tagját is, így inkább ezekről írnám le a tapasztalataimat. A sampontól a férjem eddig szinte kezelhetetlen fejbőre sokkal kevésbé korpás, egyértelműen észlelhető a változás. A feszesítő krémről pedig még nincs túl sok tapasztalatom, hiszen még nem használom túl régen, de tegnap a kozmetikusom megkérdezte, mit csináltam az arcommal, mert évek óta nem volt ilyen szép a bőröm. Egy hét használat után, szerintem ennél nem is kell jobb eredmény.Bátran ajánlom mindenkinek. Azt is szeretném kiemelni, h ilyen előzékeny és segítőkész hozzáállást, amivel itt találkoztam ritkán tapasztal az ember lánya. Köszönöm. :)

Máté Krisztina     19 szeptember 2010 10:10 |
13 éves korom óta(azaz 20 éve)szenvedek a pattanásos bőröm miatt.Mindent kipróbáltam,de semmi sem segített.3 napja használom az akne stop krémet,naponta 3x.Ez valami csoda!!!Szinte teljesen rendbe jött a bőröm.Köszönöm.

Toronyi Antalné     17 szeptember 2010 12:38 | Rudabánya, Rózsavölgy 49
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Csak jó tapasztalatot tudok írni a Kék Kenőcsről. A férjemnek műtét utáni igen csúnya felfekvései voltak.Mindkét lábán a sarok rész befeketedett, váladékos volt és kellemetlen szagot árasztott. Nagyon el voltunk keseredve, mert a gyógyszertári kenőcsök használata nem hozott javulást, sőt mintha rosszabb lett volna. A háziorvosom asszisztensnőjének a tanácsára kerestem meg a neten a "csodakenőcsöt". A gyógyszertári kenőcsökkel egy havi használat után sem értünk el eredményt. A Kék Kenőcs használatával már egy hét után reményt keltő javulás állt be. Azóta is fokozatosan javul a seb állapota, már nem gennyesedik, nem szagos, szépen összehúzódik, kitelik a hiányos rész. Biztos vagyok benne, hogy a krém további használata a teljes gyógyuláshoz vezet és nem sokára már cipőt is fog tudni használni a férjem. Köszönet érte a Lukács Doktor Úrnak és az asszisztensnőmnek, aki javasolta a kenőcs használatát. Azóta már több készítményüket kipróbáltam ( reuma kenőcs, sárgakrém bőrfeszesítő krém) és a tapasztalataim alapján ajánlani tudom mindenkinek, aki különös gonddal, igényesen elkészített és hatásos gyógyító termék használatát igényli.
Tisztelettel: Toronyi Antalné

oRSÓS Flóra     17 szeptember 2010 11:01 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kisfiam 5 éve született, azóta szenvedek a seborrheás fejbőr tüneteitől.Teljes elkeseredésemben, már mindent kipróbáltam, teljesen eredménytelenül.A honlapra véletlenül találtam rá,rendeltem is egyből 2 adag sampont, veszíteni valóm úgy sincs.Azt nem állítom, hogy teljesen helyrejött a fejbőröm, de a lényeges javulás szemmel látható, már 2 kezelés után is. Maximálisan csak ajánlani tudom minden hasonló problémától szenvedőnek.Épp most rendeltem utána, alig várom hogy pár nap múlva ideérjen :)

Hoffmanné Welker Györgyi     16 szeptember 2010 17:13 | 8271 Mencshely
Pár napja rendeltem a Kék Lukács termékekből. Azért,mert az állatkórházban vásároltam egy tubus Kék Lukács krémet a Veszprémi Állatkórház orvosa javaslatára. / csak állatok részére készült/ A macskám mütét utáni sebe rettentő ronda volt,ami a kenőcs 2 heti kezelésével tökéletesen meggyógyult.Keresni kezdtem a név alapján a terméket, s akkor találtam meg az áruházat, ahol ennek a csodakenőcsnek rokonait fedeztem fel./ az állatoknak kiszerelt tubus nincs a listán. Pedig nagyon jó lenne, mert kutyának, macskának harapásra, vagy bármilyen sebre kiváló, napokon belül meggyógyulnak !A számomra megrendelt hidratáló krém nagyon jó, azonnal felszivódik, puha lesz a mindig száraz bőrőm. A pattanás elleni krémet majd Unokámnak viszem, kiváncsi leszek a hatására, de ha ugy müködik, mint a másik krém,akkor minden elismerésem Lukács Doktornak !! :p

Máté Krisztina     15 szeptember 2010 15:49 |
Péntek este rendeltem meg néhány terméket,kedden délelőtt már átvehettem a csomagot.Korrekt és gyors volt a kiszállítás.A tapasztalatokról is be fogok számolni.Rettenetesen csúnya a bőröm.

Pintér Judit     14 szeptember 2010 11:17 | Budaörs
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Néhány napja használom a vadgesztenyés krémet. Bőrirritáció nélkül, tökéletesen elűzte a fájdalmat a nyakamból.

Demus Olga     14 szeptember 2010 08:53 | Kecskemét
Szerdán rendeltem meg néhány terméküket, előre utalással, hétfőn már meg is kaptam őket.
Köszönet a korrekt és gyors kiszállításért. A tapasztalataimról is be fogok számolni, örülök, hogy rátaláltam a webáruházra. Üdvözlettel: D.Olga

id.Lukács Józsefné     13 szeptember 2010 20:20 |
Én id.Lukács Józsefné néven regisztráltam,de valójában a lánya vagyok,mert a szállítási problémák miatt,én dolggozom és az édsesanyám vann otthon,aki átveszi a csomagot.A sógornőm agydaganatos 41 éves és lebénult nem műthető,ezért alányai gondos ápolása mellet hónap béneság után felfekvése keletkezett,hallottam aKÉK kenőcsről,mert egy 2 hónapos kisbabának kivezették a végbelét és 6 hónapos korában vissza varták, de a sebe nehezen gyógyult,Pécsett a Gyermekklinikán ajánlották nekik a Kék-Lukács kenőnőcsöt ami 1 hónap után telesen renbetette a sebét. Mivel én is "sajnos" az egészségügyben dolgozom kipróbáltam a sógornőmnek ezt a kenőcsöt.A legnagyobb megdöbbenésünkre a sebe elkezdett érdekesen bezáródni,mert nem olyan bőr nőtt vissza mint régen hanem sokkal keményebb,sebe szépebn csecsenő tenyérnyi helyett 2 db 20FT-os nagyságúra csökkent,és nem váladékozik.
Folyamatosan rendelem és jó hatással van a betegre.
A lányom gyermekorvosként dolgozik,és Ő is csak jó véleménnyel van a kenőcs iránt.
Köszönettel Kispanni. :p

Bódiné Répási Katalin     13 szeptember 2010 18:17 | Kazincbarcika
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Sajnos hamar meg kellett ismerkednem a lábszárfekély okozta szenvedéssel, és az ehhez társuló orvosi hozzá nem értéssel.Ha nincs a háziorvosom, ma már valószínűleg lábra sem tudnék állni, mert a körzeti bőrgyógyász csak egy fajta kötszert volt hajlandó felírni, ami nem segített, hanem még rontott is az állapotomon.A Kék kenőcsöt nyáron kezdtem el használni, amikor a seb már egész jól feltöltődött. Ma a bőrgyógyász rendesen felháborodott,amiért már szinte nem talált sebet.De ez nekem igazi elégtétel volt a sok szenvedés után. Alig várom, hogy már gyógyult legyek. Hiszem, hogy ezzel a csodás krémmel ez már nem lehetetlen.Köszönet a gyógyszerész úrnak. 8)


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »