NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Az Éjszakai bőrtápláló krém tulajdonságai Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 31
ElégtelenKitűnő 

ÉJSZAKAI  BŐRTÁPLÁLÓ KRÉM


 Éjszakai bőrtápláló krém ÉJSZAKAI BŐRTÁPLÁLÓ KRÉM

antibakteriális, hámregeneráló, hámképző, keringést gyorsító

 

Éjjel, alvás alatt bőrünk sokkal fogékonyabb a kozmetikai delejre, hiszen ellazult, befogadó állapotban van velünk együtt. Az ilyenkor felvitt krém jóval könnyebben hatol a mélyebb rétegekbe, az ébredés után, a tükörre vetett első pillantás bearanyozza a reggelt.

A Kék Lukács féle éjszakai bőrtápláló krém értékes összetevői közül a cinket, körömvirágot, cickafark, szőlőmag, borágó olaját és a kamillát emelnénk ki.

  

Ezek az összetevők a következő hatásokat garantálják:
- antibakteriális
- hámregeneráló
- hámképző
- keringést gyorsító

 

Mondhatnánk, használatával bőrünk négy testőrt kap, „akik” nem adják fel a harcot az üde, sima, telt szerkezetű bőrért. Evidencia ugyan, de nem lehet elég sokszor elmondani : csak a megtisztított arcbőrre kell felvinni. Mivel telt krém, érdemes kicsit alaposabban bőrbe masszírozni. Az alaposság nem egyenlő a gyötréssel! Masszírozni hosszú, simító, majd lágy körkörös mozdulatokkal kell, esetleg gyengéd paskolással, amivel a vérkeringést tovább serkentjük. A Kék Lukács féle, Éjszakai bőrtápláló krém hatása már néhány napon belül látható. Kúraszerű alkalmazásával – nem túlzás – kicserélhetjük a bőrünket.
 

Németh Szilvia

 

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház