NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Mire jó a Bőrnyugtató krém? Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 41
ElégtelenKitűnő 

BŐRNYUGTATÓ KRÉM


 Bőrnyugtató krém BŐRNYUGTATÓ KRÉM

nyugtat, helyreállítja a bőr szerkezetét, véd

 

 Van, aki nagyon érzékeny bőrrel születik, s olyan is, akinek számos káros hatás következtében azzá válik a bőre. A legtöbb kozmetikum használata kellemetlenséget okoz számára, a feszüléstől, viszketéstől, égő érzésen át a piros foltokig, pörsenésekig. A nyugtató és simító hatású orbáncfű

és olíva olaj, hialuronsav és mindent bőrt szépítő, tápláló körömvirág kivonat gyapjúzsírba keverve, stearinsavval „fűszerezve”, igazi balzsam! Ami nagyon fontos: a bőrnyugtató krém selymes, egyenletes állagát megőrzi, nem ikrásodik.

Számos kiválósága mellett, csodálatosan állítja helyre a bőrmátrixot. Kinek nem ajánljuk? Azoknak, akiknek bőrét soha, semmiféle káros hatás nem éri, teljesen harmonikus, egészséges, kiegyensúlyozott életet élnek, soha nem idegeskednek, és életük mindig úgy alakul, ahogy elképzelik… Igen, vicceltünk!

Kiknek ajánljuk? A Kék Lukács bőrnyugtató krém túlérzékeny bőrűeknek (pikkelysömör, ekcéma, érzékeny bőr, stb.) egyenesen kötelező, napi többszöri használatra.

Ám a nem problémás bőr esetén is nagyon ajánlott, hiszen nem csak nyugtat, és helyreállít, hanem véd is. Pl. a rossz levegőjű helyeken (és elkerülhetjük-e őket?), mert a káros anyagok bizony mélyen behatolnak a bőrbe, és rombolnak.

Azok is fontolják meg a használatát, akik sok stresszt kénytelenek elviselni. Furcsának hangzik, de a bőr is görcsöl ilyenkor. S, ahogy bensőnket kisimítja egy csésze, finom gyógytea, azaz belülről dolgozik kifelé, úgy a krém kívülről hatol befelé, ugyancsak nyugtató hatással. Így nem csak jól érezzük magunkat, hanem jól is nézünk ki!

 
 

Németh Szilvia

 

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház