NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Rapid Ránctalanító Szépségprogram Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 66
ElégtelenKitűnő 

RAPID RÁNCTALANÍTÓ SZÉPSÉGPROGRAM

 

Ránctalanító programA programot azoknak ajánljuk, akik kicsit kicsúsztak saját kezeik közül, és a stresszes, nehéz napok darálójában senkit nem hagytak cserben, „csak” saját bőrüket. Főként azoknak ajánljuk, akik viszonylag gyorsan akarnak látványos eredményt elérni.

 

A Rapid Ránctalanító szépségápoló programban négy krém szerepel:

 

A Ránctalanító Nappali krémmel kezdünk, természetesen, mint minden esetben, de előtte alapos bőrtisztítás! Finom mozdulatokkal felvisszük arcra, nyakra, dekoltázsra. Ezután a Bőrfeszesítő krémet masszírozzuk be, így kettős vérttel vághatunk neki a napnak: biztosítottuk simaságot, frissességet, teltséget, tömörséget, feszességet egész napra.

Bónuszként elérjük továbbá azt a lényeges eredményt - természetesen nem pár nap használat után - , hogy bosszantó zsírfeleslegek (pl toka) csökkenjenek.

Egy adag muníciótól nem várhatjuk, hogy 24 órán át ápolja, építse bőrünket, ezért este újabb, pár percet kell szánnunk a rapid ránctalanítási program másik részére, természetesen ismét alapos arctisztítás után. Először a Mélyhidratáló krémet masszírozunk a bőrbe.: ezzel biztosítottuk éjszakára a teljes bőrszerkezet hidratálását és a saját kollagén termelést, az Éjszakai Ránctalanító krémmel pedig a ráncok kisimulását, a bőrszerkezet regenerációját.

 

Mikor látható a program hatása?

A saját szem, bár hitetlenkedve, de már másnap látja. A közvetlen környezet is, de először csak egy jól sikerült alvásnak tulajdonítja. Pár nap után azonban már feltűnik a változás.

Egy hónap után azok az ismerősök akik régen láttak minket, megállapítják, hogy: a. biztosan szabadságon voltunk, b. most jöttünk a kozmetikustól, c. vannak, akiknek csak megszületni volt nehéz…

 

Meddig alkalmazzuk a Rapid Ránctalanítás szépségprogramot?

Ránctalanításhoz egy hónapig mindenképpen, de a toka méretének csökkentéséhez 1-2 hónapig érdemes használni a termékeket. Utána válthatunk, vagy kipróbálhatunk más, remek Kék-Lukács krémeket. A Rapid Ránctalanítást tanácsos félévenként megismételni!

 

Németh Szilvia

  

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház