NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

"Nagytatarozás" bőrápoló program Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 58
ElégtelenKitűnő 

"NAGYTATAROZÁS" BŐRÁPOLÓ PROGRAM


 Bőrnyugtató krém "NAGYTATAROZÁS" BŐRÁPOLÓ PROGRAM

antibakteriális, hámregeneráló, hámképző,
keringés gyorsító, hidratáló, bőrszerkezet helyreállító

 

 

Ezt a bőrápoló programot minimum egy hónapos kúraként akkor ajánljuk, amikor egy-egy kimerítő, gyötrő időszak után azt látjuk a tükörben, hogy hiába gondoztuk lelkiismeretesen bőrünket, a nehézségek nyomai látszanak. Nincs mese – nagytatarozásra van szükség!

A Kék Lukács Éjszakai bőrtápláló krém, a Bőrnyugtató krém, és a Hidratáló krémek használatával valóban „kicserélhetjük” bőrünket.

Mit tud a triumvirátus? Többet, mint gondolnánk! Antibakteriális, hámregeneráló, hámképző, keringés gyorsító, hidratáló hatású, a bőrszerkezetet varázslatosan helyreállítja. Éjszaka a bőrtáplálót használjuk, nappal pedig dupla fegyverzetet. A hidratáló krém fölé a bőrnyugtató kerül, ami egészen estig véd, nyugtat, folyamatos üdeséget biztosít. A Nagytatarozás Bőrápoló Program jutalom minden bőrnek! Túlérzékeny, „sértődős” bőrűeknek folyamatos használata ajánlott.

 

 

Németh Szilvia

 

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház