NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Dr.Hursánné Hajnik Ágnes     21 április 2011 11:04 |
Kedves Vásárlók és látogatók!

Én a kék kenőccsel kapcsolatosan írnám le a történetemet, amit felfekvésre használtam(tak) a nagypapámnál.

Leírom egy kicsit hosszan a történetemet, hogyha vki hasonló cipőben járna, vagy előtte áll, így talán könnyebb lesz a döntése.

Az én nagypapámnál agyi érelmeszesedését állapították meg az orvosok,jó pár évvel ezelött. vagyis nem kap néha elég vért az agyi központ.Gyógyszerrel ideig-óráig lehet kezelni,de egyszer csak eljött a nap,amikor kezdett félrebeszélni, sokszor nem tudta, hogy hol van,vagy a fiatalkori dolgairól mesélt, és eljött az az időszak is, amikor szinte egész éjjel fent volt járkált,mindig menni akart vhova. Nem bírtuk, orvosi segítséget kértünk. Sajnos beutalták a kórházba, azon belül a pszichiátriára.Sokat töprengtünk,hogy mi tévők legyünk.Hogy jót fog-e neki tenni, vagy beállítják a gyógyszereit ill. kap vmi olyan nyugtatót amitől esténként megnyugszik stb... kérdések ,gondolatok jártak a fejünkbe.Végül bementünk a pszichiátriára,ahol megvizsgálták, kikértük a főorvos asszony véleményét , hogy őszintén mondja meg mire számíthatunk?

Közölte jól gondoljuk meg,hogy itt hagyjuk-e ,mert vírus van az osztályon.Hát nem tudtunk mit tenni,ott hagytuk a nagypapit.Minden nap mentünk hozzá látogatóba, reggel,délbe és délután is.Egyszer csak azt vettük észre, hogy fekszik-fekszik néha kiültették székbe, és ,hogy alig van képbe, folyamatossan kábult és fáradt,alig tudtunk vele kommunikálni etetni ,itatni is nehéz volt,mert féltünk,hogy félre nyel,annyira kábult állapotba volt.Kérdeztük a nővérkéket,hogy telt az éjszaka stb... a válasz így szólt: járkált de kapott nyugtatót és lenyugodott.Igen ám, de szegényt elkapta a hasmenéses vírus is közben, továbbra is ágyhoz volt kötve,ill. már napközbe is telenyomták nyugtatókkal, alig evett,dehát hogyan is evett volna,hiszen mindig kábultá tették.Szóltunk az osztályon ,hogy ne adjanak neki ennyi nyugtatót ill. ha meggyógyul ebből a vírusból elszeretnék vinni innen sürgőssen.Mert rájöttünk,hogy ezen az osztályon kivégzik az embert,arról szól az ápolás nem gyógyításról.Szegény papám már jó 1 hete csak feküdt vagy ült, mire kitudtuk volna őt hozni erről a szörnyű helyről, a virus miatt nem adhatták ki azt kezelték infúzióval, így eltelt bő másfél-2hét.Mivel nagyon gyenge volt a vérkeringése, és ágyhoz volt kötve,mert menni már nem tudodtt, úgy kicsinálták az osztályon,így szépen felfekvéses lett a fenekén kezdődött, majd a sarkán is kialakult.(amit mi vettünk észre)De itt volt egy másik gond is, hogy nekünk később mondták meg,hogy felfekvéses a nagypapám feneke, nem pedig akkor amikor kezdeti tünetek jöttek elő rajta.
Na,ekkora már teljesen kivoltunk készülve, könyörögtönk a főorvos asszonynak,hogy had vigyük már ki innen a nagypapit,mert mi nem ezért hoztuk ide be,hogy tönkretegyék,hanem, hogyha tudják derítsék ki melyik nyugtató hat neki éjjel,amitől elpihen és már visszük is haza.De már túl késő volt, nagy nehezen kihozhattuk,de már a saját lábán egyáltalán nem tudott menni,nagy fájdalmai voltak, így be tudtuk szerezni az ápolási osztályra,ahol fizettünk a szállásért havonta.Ekkor olvastam a kék -kenőcsről, ill. a felfekvés fokozatairól, ellátásáról.Azonnal megrendeltem a kék-kenőcsöt, mellé a fehér kenőcsöt is.Én nem mertem megnézni a papám felfekvéseit elég volt amit a szüleimtől halottam.Amint megjött a kék-kenőcs bevittem az osztályra leírtam az ápolóknak egy papirra ,hogy hogyan kell alkalmazni,mert mi nem kezelhettük egyedül a papimat,mert forgatni is kellett stb...,nagyon kedvesek voltak nyítottak voltak a dologra, és tényleg mindent betartottak,ahogyan megkértük tőlük.Vártam a hatást nap, mint nap, hogy javul-e neki.
Azt még el kell mondanom,hogy először csak a sarkán kezdtük el a kezelést ,és ha ott jelentős javulás áll be,elkezdjük a fenekén is.Amit még nem írtam,hogy amire a krémet bevittem a papimhoz, vagyis ahogyan a pszichiátriáról kiadták, olyan súlyos volt a felfekvése, hogy szinte majdnem a csontjáig, ment a seb.Őrült fájdalmai voltak,kapta a fájdalomcsillapító kúpokat, és a nyugtatót teljesen elhagyták nála, az új osztályon.Hívtunk egy sebészt, hogy sürgőssen nézze meg a felfekvéseit, és persze kikértük a véleményét, hogy ő ,milyennek látja a helyzetet?
közölte:hogy nagyon súlyos a papikám felfekvése,főleg a fenekén, mindennap tisztogatni kell, ill. az elhalt szöveteket ki kell vágni,mert így nem fog meggyógyúlni soha,újra és újra váladékozni fog a gennyes gyulladástól, de mivel borzasztó rossz a papám vérkeringése, ami a felfekvés egyik főő okozója, így szinte hiába forgatják a papimat,ahol amint nyomás éri a testét,azonnal kialakul neki az adott bőrterületen egy újabb és újabb felfekvés.És sajnos ez így is lett.1,5óra alatt képes egy felfekvés kialakulni a nyomott testfelületen.
Persze amíg teltek napok, a papám alatt speciális decubitus matrac volt,de én vettem neki a neten levegőkamrás 2 légkörös mataracot,ami 3percenként fújja fel a matracot és engedi le,így a test szinte semmit sem nyomodik hosszabb ideig,ill. állandóan mozgatva van,hogy jobb legyen a vérkeringés,és ez a fajta mozgatás nem jár fájdalommal sem.Ezt a matracot a sebész orvos is tanácsolta.Minden nap jött tisztítani a papám fenekén lévő sebet, a sarkához nem nyúlt,azt a kék kenőccsel ápolták,ez is folyamatosan váladékozott, és itt is mély volt a seb, de a 3.napon történt egy nagyobb javulás a sarkán, a seb elkezdett szépen hegesedni,és nem jött belőle váladék,az ápolok is meglepődtek, hogy szinte már 3-4hete kezelték a kórházba a saját szereikkel,kötözték neki és alig javult,ettől a KÉK KENÖCSTŐL pedig 3nap után jelentős változás állt be.nagyon örültem a hírnek,alig vártam,hogy a sebésszel megbeszélhessem,hogy kezdjük el a fenekén is alkalmazni ezt a krémet,de sajnos már késő volt.A papám 2nap után örök nyugalomra tért.Mondták az orvosok ,hogy jobb így neki,mert borzasztó fájdalmai voltak, a keringése szinte teljesen összeomlott és ez a legnagyobb baj, a keringés,mert így a seb is kevésbé tud gyógyulni(ill.a felfekvés egyik alapfeltétele a jó keringés), nagyon sokat tűrt a papám, küzdöttünk az utolsó percig,de sajnos túl későn jöttünk rá, hogy mekkora is a baj.Egy-két orvos mondta,hogy itt már nincs visszaút, de mi ebbe nem akartunk beletörödni, mondtuk,hogy mindent elkövetünk,azért hogy a hátra lévő ideje, könnyebb, fájdalommentesebb legyen, amennyire lehet.Bíztunk abba, hogy felfogjuk tudni állítani a nagypapimat,hiszen a saját lábán vittük be a kórházba és azon is szerettük volna kihozni, de ez nem sikerült.

Sokat tanultunk az esetből, én csak azt tudom tanácsolni a sorstársaimnak,hogy a pszichiátriai osztályra semmiképpen se vigyék be a hozzátartozojukat,mert ott ágynak döntik az embert,nyugtatókkal elkábítják őket, majd gyengül a keringés, felfekvések kialakulnak és pár nap múlva elviszi az embert.A papám 2,5 hetet töltött ezen az osztályon8pszichiátrián),de ő túlélőnek számított ott, mert ez alatt a két és fél hét alatt, hoztak be mellé betegeket, hasonló agyi zavarral, de mindegyikük belehalt 4-5nap alatt.És ezen az osztályon az a fő trükk, hogy mire kialakul a felfekvése a betegnek, addigra átadják egy másik osztályra, rámondják,hogy most már nem hozzájuk tartozik,mert kialakul rajtuk,vagy tüdőgyulladás, vagy belgyógyászati probléma,így nem tűnik fel a kórháznak, a magas elhalálozási szám,a pszichiátriai osztályon,mert szinte nem náluk hallnak meg a betegek. Szörnyű,és nem értem az ott dolgozókat,hogy képesek ilyenre, hiszen ez akárkivel megtörténhet,hogy ide kerül,de tudatosan ilyen dologra nem lennék SOHA képes, ha az ő helyükbe lennék.(na,de ez csak az én véleményem).

Ha megtehetik a sorstársaim,tegyék be a hozátartozojukat vmi otthonba, vagy az ápolási osztályra, mert ott vannak erre szakosodott ápolok,akik szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, és segítenek a betegnek, ill. a hozzátartozojuknak is.De a pszichiátriára ne vigyék be beteg társainkat, mármint azokat akik néha képbe vannak a világgal,néha pedig nem, mert ők még így több évig elélnek csak a számukra kedvezőbb helyen.

Sajnos az én papám elég későn,és rossz állapotban került át az ápolási osztályra,idősek otthonába pedig,ilyen rövid idő altt nem jutott volna be,mert nemvolt szabad hely, így az ápolási osztály maradt, de megvoltunk velük elégedve.

A kék-kenőcsöt bátran ajánlom felfekvésre,mert csodákra képes, ez saját tapasztalatom!!!A papámnak is begyógyultak volna sebei,ha tovább bírja!!!!!!!!!!!!!!(de előtte kérjenek telefonos használati utasítást 06-20/268-0116 tel.számon).

Tudom hosszú volt a levelem,de remélem akik elolvassák,hasznos információkhoz jutottak,és mihamarabb beszereznek a kék kenőcsből,mert ez egy "CSODA" kenőcs!!!!!!

Sok erőt,kitartást és türelmet kívánok hasonló társaimnak!!!A lényeg NE adják fel :) :)

Igali Györgyné     11 április 2011 08:41 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Tisztelt Bíró Úr!
Először is hálásan köszönöm a gyors kiszállítást! Másodsorban pedig szeretném leírni az eddigi tapasztalataimat.
7 éve elég nagy vendégkörrel rendelkező pedikűrös vagyok.
A gomba-stopp krémet használom mind a saját lábamra, mind pedig a vendégeim lábára. Az eddigi tapasztalatok alapján hatásosnak bizonyult bőr- és körömgombásodás kezelésére, és amit nem is gondoltam volna, de hihetetlen mértékben csökkentette a szarusodást, és a lábszagot is. Ezért csak ajánlani tudom és fogom is az embereknek.
Még egyszer mindent nagyon köszönök. Maradok tisztelettel: Igali Györgyné.

Kővári Géza     10 április 2011 08:00 | Békéscsaba
Tisztelt Bíró Úr ! Kedves sorstársaim !

Agomba stop krémet sikeresen használtam az elmúlt tél alatt. A nagy lábujjamon csúnya gombásodás volt. A vastagodás lenőtt a körömfelszin kisímult !

A sárga kenőcsöt a kézfejre használom, mivel kiszárad a rengeteg kerékpározástól. Hamar felszívódik és nem lesz zsíros tapintású a kezem. nagyon jó hatása van.

Kővári Géza .

V11 Kereskedelmi     08 április 2011 13:27 |
Kedves Adminisztrátor!

Akkor nem "kék-Lukács-os" reklám nélkül: A Gomba-stop krém szerintünk nem olyan hatékony, amilyennek leírják. Ugyanis a gombásodás nem gyógyult meg tőle, viszont használata során keletkezett egy nem kívánt tünet: bőrelszarusodás. Végül bőrgyógyásznál kötöttünk ki. Az általa felírt magisztrális készítménnyel szerencsére a betegség megszűnt.

Itt szeretném megjegyezni azt, hogy akkor hiteles egy felhasználói/olvasói oldal, "vendégkönyv", ha a negatív tapasztalatokat is felmerik vállalni. Sajnos, ilyen is elő fordulhat.
Egyébként a "kék-kenőccsel" és a többi, eddig kipróbált termékükkel elégedettek vagyunk.

Üdvözlettel:
Patai Mária (cégvezető)
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
Kedves Patai Mária (cégvezető)!

Minden véleménynek örülünk, még a negatívnak is, és mivel Ön írt be elsőként ilyet, külön köszönjük!
Az előző hozzászólásában más terméket reklámozott, ezért kellett törölni. Viszont Lukács úr megjegyzését közvetíteném:
" A Gomba-Stop krém 75%-ban vizet tartalmaz, ennél fogva elképzelhetetlen, hogy szarusodást, bőrkeményedést okozna. Valószínűleg nem gombásodás volt a probléma."

Üdvözlettel: Admin

V11 Kereskedelmi Kft.     27 március 2011 15:59 | Budapest
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
Kedves Patai Mária!
Más termék reklámozása nem megengedett a honlapon. Kérem, tartózkodjon a jövőben ettől.

Ha panasza van, kérem hívja fel ügyfélszolgálatunkat.

Üdvözlettel: Admin

Székely Gáborné     10 február 2011 12:55 | 4511 Nyírbogdány, Gyártelep 8/A
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Üdvözlöm a Tisztelt Olvasókat!
Székely Gáborné vagyok Nyírbogdány gyártelepi lakos, bátran irhatok a Gyártelep lakosai nevében, mert nagyon meg vagyunk a Kék-Lukács termékekkel elégedve.Különösen a Kék kenőcs nagyon népszerű a Gyártelepen.Ez a kenőcs egy csodaszer. Tapasztalaink alapján ajánlani tudjuk mindenkinek a kiváló gyógyító hatású termékek használatát, és a korrekt kapcsolattartást. Én eddig az alábbi termékeket használtam, nagy megelégedéssel.(reuma, körömvirág,kék kenőcs, Kék-Lukács sampon, )

Köszönet Lukács Doktor Urnak és akik a termékek fejlesztésében részt vettek. Munkájukhoz további sikereket kívánok.

Szabó Margó     09 február 2011 12:12 | Budaörs
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Üdvözlöm a Fórum olvasóit !
Amit szeretnék megosztani, az a gomba stop krém jótékony hatása !! Kedvenc hétvégi programunk, a gyógyfürdöbe járás. sajnos sokszor sikerül égő, viszkető lábbal hazajönni... A gomga apró, viszkető hámló felületét csak vakargatni tudtuk eddig... Mígnem a Neten olvasva ráleltem a Kék Lukács Krémekre, és a Gomba Stopra. Azonnal rendeltem, és csodák csodája, varázsütésre elmult az égő viszkető érzés... Párom lábán az egyik köröm régóta megvastagodott, eldeformálódott/többször vettünk rá gomba ellenes ecsetelőt stb,teljesen hatástalan, csak pénzkidobás volt.../ gondoltam esténként kenegesse be a Gomba Stop Krémmel, hátha.... Alig 1 hónapja kezeli, és látványos javulás látható! Elvékonyodott a régi vastag köröm, le udta vágni, és növekedésnek indult az alatta lévő, de már sokkal élettelibb, vékonyabb kivitelben. Szóval, erre is használható ! Gondoltam elmondom, hisz sok embernek lehet hasonló problemája, és nem tudja hova forduljon vele... Kedves Lukács Doktor, és Kedves Biró Úr ! Köszönöm , a kiváló termékeket, és a korrekt kapcsolattartást! Üdvözlettel: Margitka :roll

Gaspariné Márta     03 február 2011 10:27 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Hihetetlen dolgo történt velem életemben először 1 hetes kék kenőcs kezelés után gyönyörű lett a lábam, mellyel már 36 éve gondjaim vannak először injekciók mmajd hosszú ideig gyógyszerek, lábbelik teljes lecserélése 2 alkalommal, Nem múlt el a lábgomba a lábamról, s most tökéletesen jó az állapotom annak ellenére, hogy tényleg csak egy hete használom, arról nem is beszélve hogy másnap megkaptam a csomagot. Azt hiszem, ha az országban minden így működne nem lenne problémámnk, javaslom a tisztelt politikus Urakat, hogy forduljanak a tulajdosonhoz és kérjenek tőle segítséget az országunkat hogy tudná rendbehozni LUKÁCS ÚR így CSUPA NAGY BETŰVEL
Köszönöm :p null

Szücs Dánielné     11 január 2011 08:13 | Solt
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Nem hittem benne...megrendeltem,iszonyat gyorsan egy nap alatt ideértek a termékek!!!A pikkely stop egyszerűen remek!A sampon is kiváló és a szappan amit vettem az is!Minden termék felülmúlta az elképzelésemet!Ma ismét rendeltem másoknak is!
Köszönöm! :p :roll

Kamrás Tímea     26 november 2010 13:54 | Szigetszentmiklós
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
2005-ben vásároltam először amikor , a kislányom fogacskái jöttek és ettől hasmenése lett! Napi 15 pelus, sebes lett a popsija,én ilyet még nemláttam sírt , én is sírtam!!!!
A barátnőmtöl kaptam egy kis kanál kék krémet, este bekentem, és reggelre elmúlt a seb!!! Mutogattam a páromnak, és alig hittünk a szemünknek!!!
Azóta ezt használjuk mindenre, égés, vágás , horzsolás, herpesz orrkipirosodás!! Azóta született egy kisfiam is,és ha sebes a térde , odajön és azt mondja, : Anya bekened a kék krémmel?!!!
Ez a mi csodakrémünk!! :)


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »