NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Dávid Péterné     13 szeptember 2010 06:52 |
A Rheuma krémet használom kb. 1 hete és a fájó bütyköm már nem piros, duzzadt.Nagyon sokat segít mert szinte egy bekrémezés után csillapította a fájdalmat.sajnálom hogy csak egy dobozzal rendeltem belőle.Mindenkinek ajánlom, mert hatásos készítmény.

Dancsok Zoltánné     13 szeptember 2010 06:35 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Már másodszor rendeltem a Kék-kenőcsből.Felfekvés kezelésére használom.A mély sebet is pár nap alatt rendbehozza.
Egyik rokonomnak is adtam belőle próbára,kisebesedett lábaira.Csak jó véleményt hallottam tőle is.
Köszönöm!

Bolla Tivadarné     16 augusztus 2010 15:00 | Szombathely
A Lukács termékeket mi is használjuk, több félét, több bajra - sajnos -, de nagyon jók,hatásosak, bátran rendeljen bárki a bajára, mert örömét fogja lelni a gyógyulásban.

CUKORBETEGEK-nek ajánlom elolvasni - megvenni - Szendi Gábor Paleolit táplálkozás könyvét.Mi e szerint élünk, a férjem a II. diabetes napi 6 tablettát 3 havi paleolit étkezést követően önkényesen elhagyta, újabb 3 hónap utáni vérvételnél 8,4 lett a glucose szintje, szuper, 10 alatt nem kell gyógyszer!
A cikis az, amikor a családi orvos felírja számára a többi gyógyszert, fel sem tűnik neki, hogy II. diab-re nem kér gyógyszert...... Egyébként az összes értéke kiváló lett, rég volt ilyen az életeében....
A Google keresőbe elég beírni Szendi Gábor és olvasható a sok recept is amit a fórumtársak kipóbáltak és fogyasztanak, mi is november óta.
Fogyás:_ én 16 kg-ot, a férjem 15 kg-ot fogyott e táplálkozás fegyelmezett betartása mellett.
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
A nem ide tartozó információkat (Szendi Gábor féle Paleolit táplálkozás) azért nem töröltem, mert magam is szimpatizálok vele. :) Bár a Kék-Lukács féle termékekről lehetett volna egy kicsivel többet is írni...

Admin

Pikkelysömör     14 július 2010 12:02 | Debrecen
PIKKELYSÖMÖR

Tisztelt Lukács Úr!

Édesanyám súlyos psoriasisban (pikkelysömörben) szenved. A bőrgyógyászaton metil prednisolon aceponate kenőcsöt írtak fel számára, mely eleinte hatásosnak bizonyult, de cc. egy év múlva ismételten megjelentek a tünetek a tenyérén/karján és a lábán.
Számos kezelést/krémet kipróbált az elmúlt évek során, sajnos eredménytelenül.
Az Önök által forgalmazott Pikkely stop kenőcs azonban egy hónapon belül megszüntette a karján lévő pikkelysömörös tüneteket. Bízunk benne, idővel is hatásos marad.
Bátran ajánlom kipróbálásra minden érintettnek.
Köszönjük Önnek,

üdvözlettel

Cseke Istvánné

Tünde     12 július 2010 12:39 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kislányom sajnos tele van pattanásokkal. Főleg a karján és hátán.
Ismerőstől hallottam a kék-kenőcsről, azt keresve találtam honlapjukat és találtam az Acne-Stop kenőcsöt, amit kipróbáltunk, nagy sikerrel. Mindenkinek ajánlani tudom, aki hasonló gondokkal küzd serdülő gyermekével.

Németh Gyuláné     17 június 2010 14:05 |
Talpi fekélyek
12 éve vagyok inzulinos cukorbeteg.A bal lábamon 6 éve fekélyek alakultak ki.Körülbelül 1-1.5 cm mélyek és 4x4 cm átmérőjűek,amik azóta folyamatosan véreztek.
Próbálkoztam ezerféle kezeléssel:-gyógynövényekkel,
főzetekkel,Manuka mézes kenőccsel,természetgyógyász által javasolt propoliszos mézzel,gyógyszertári kenőcsökkel- javulást semmi nem eredményezett.
Az interneten keresgélve újabb gyógymódok után,találtam rá a Kék kenőcsre.Azonnal rendeltem belőle.Két hét alatt 3 doboz kenőcsöt használtam el és meglepetésemre és nagy örömömre az évekig tartó vérzés megszűnt.Bízom benne,hogy a kenőcs további használatával be is gyógyulnak a fekélyek.
Sajnálatos,hogy még nem közismert ez a kiváló kenőcs,mert sok cukorbeteg ember lábát menthetné meg,hiszen ilyen esetekben az orvosok csak az amputációt javasolják.
Én a véletlennek köszönhetem,hogy rátaláltam a Kék kenőcsre: azóta terjesztem a hírét és ajánlom ezt a csodálatos gyógyító kenőcsöt a hasonló problémával küzdő ismerőseimnek.
Tisztelettel: Németh Gyuláné

Simon Istvánné     15 június 2010 05:21 |
Kislányomat kezeltem a kék kenőccsel, amikor még nem is volt szabadalmaztatva. Egy ebédnél rálöttyent a forró leves a vállán és a mellkasán másod fokú égési sérülések keletkeztek. Unokahúgom gyógyszerész ő mondta, hogy ez a krém még nincs szabadalmaztatva, de próbáljam ki.A kipróbálás előtt a főorvos már plasztikán gondolkodott. 1 hét kezelés után az égési sérülés mintha eltünt volna. Az égett bőr lehámlott és helyébe szép egészséges bőr keletkezett.Szerencsére, nyomok nélkül eltünt ennek a fájdalmas balesetnek minden nyoma.
A maradékkal, ha elvágtam az ujjam és bekentem, sokkal gyorsabban gyógyul a seb. Most rendeltem más termékeket is remélem ugyanolyan hatásos mint a kék kenőcs.

Tarnawa István     28 május 2010 15:25 |
Két éve kezelem ezzel a csodálatos kék kenőccsel 96 éves édesanyám nagyon mély és fájdalmas felfekvéseit.Nagyon köszönöm, hogy lehetőséget kaptam arra,hogy enyhíteni tudtam legalább egyet a fájdalmai közül.
Köszönettel:Tarnawáné

Sz. B.-né     17 május 2010 18:51 |
Nagyon meg vagyok elégedve a ránctalanító krémmel.Kedvező ára ellenére felveszi a versenyt a nála drágább termékekkel. A szem körüli apró ráncokat már pár hetes használat után kezdenek kisimulni.

Németh Szilvia     23 február 2010 13:29 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A "kéklukács" csodákkal először a Kék Kenőcs formájában találkoztam. 86 éves édesanyámnak un. pergamenbőre volt (sok-sok év szteroidszedés következménye, ami azt jelentette, hogy legkisebb nyomásra is kékült, valamivel nagyobbra egyszerűen szakadt. Szinte meg sem lehetett fogni, pedig segítségre szorult. Állandóan tele volt szegénykém kötésekkel, sebhintőporból, egyéb krémekből hegyek álltak nálunk. Valaki ajánlotta a kék kenőcsöt, mitveszthetünk alapon kipróbáltuk. A kenőcs felvitele után NÉHÁNY ÓRÁVAL már hámosodni kezdett a tenyérnyi seb, és hihetetlenül gyorsan gyógyult. Életemben nem találkoztam még ilyen fantasztikus hatású szerrel, nem beszélve arról, hogy felkenés után pár perccel édesanyám már nem panaszkodott fájdalomról. Egyik ismerősünk égési sérüléseit kezelte vele, még az orvosa sem akart hinni a szemének, olyan hatásosan. Aranyérfájdalmak ellen is kiváló. A gyógyszertárban ajánlották a kozmetikai krémeket is, eddig kettőt próbáltam, a ránctalanítót, és az éjszaka táplálót. Mit mondjak, egyiket sem cserélném el semmiféle világmárkáért!!


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »