NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Admin     08 április 2013 08:42 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Egy kedves vásárlónk e-mailben küldte el tapasztalatát pikkelysömör problémára használt Pikkely-stop krémmel kapcsolatban:

"A Férjemnek kb. 3 éve kialakult mindkét könyökén mára már kb. 5-6 cm átmérőjű pikkelysömör. Mindenfélét próbáltunk ez idő alatt…sikertelenül. 2012.12.közepén kaptunk egy pikkelystop krémet, amit naponta 2x használt és mára gyönyörűen elmúlt teljesen !

Hálás Köszönettel: S.Krisztina"

Meg kell jegyeznem, hogy emellett használta a Kék Lukács-féle szappanokat is, amit telefonos beszélgetésünk alatt említett. Viszont ki kell hangsúlyoznom, hogy a gyakori pikkelysömör fajtákra ilyen kiválóan teljesít a krém, de a korrekt tájékoztatáshoz hozzátartozik, hogy a ritka fajtáknál ez nem tapasztalható, ahogy általában semmi más sem szokott segíteni.

Preszter Istvánné     20 március 2013 12:17 | Polgárdi
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Kedves Admin!

Itt szeretném megköszönni az Őn segítségét és egyben közzé tenni a "kéklukács" termékek fantasztikus hatását.
Nagyon sok krémet ,kencét kipróbáltam az arcomra de semmi nem oldotta meg a problémámat.Száraz,foltokban hámló, élettelen volt.
Kaptam három lépésből álló csomagot,ami egy orbáncfű bőrnyugtató..(ez egy csodaszer),éjszakai tápláló és mélyhidratáló nappali krém.Mondhatom ,hogy az első nap eltüntek a foltok és össze sem tudom hasonlítani az előző állapottal a bőrömet.Nagyon elégedett vagyok... és ez itt nem reklám!Mindenkinek tudom ajánlani a "kéklukács" termékeit.
Köszönöm a bizalmat.
Tisztelettel Preszterné Zsuzsa :)

Laurinyecz Beáta     20 február 2013 20:40 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Fórumozók!
1.)Kedves Bálványosi Zsuzsa és Érchegyi Zoltán! A Kék-Lukács krémet állatpatikákban lehet kapni, ***********************. Mi is nagyon szeretjük,mert mindenre jó(karcolás,horzsolás,pedig kutyusunknak van)
2.)Ma rendeltem Akne-stop krémet,sok jót olvastam róla, alig várom, hogy megérkezzen, remélem segíteni fog,mert nagyon gyulladt az arcom, és néha ha véletlen sertéshúst eszek (pl hamburgerhúsba van keverve) 3 hétig a pattanás sebes gyulladásba majd ronda hegesedésbe megy át, és semmilyen krém/lámpázás nem segít. :-S erre a kék lukácsot nem mertem rákenni,mert mégis az arcomon van, így remélem ez a külön pattanásokra kifejlesztett krém beválik. Na még jelentkezem a fejleményekkel! :-)
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
Kedves Beáta!
Nem illik kiírni olyan tényt, ami másra nézve kompromittáló lehet, ezért csillagoztam ki egy részét a hozzászólásoknak.
Tudom, hogy a jószándék vezérelt, de így is lehet problémát okozni.
Üdv: Admin

Sparing Pálné     16 december 2012 15:29 |
Tisztelt Lukács Úr!
Szeretném segítségét kérni!
Három évvel ezelőtt anyukámnak ( 81 éves) az arcán nagy kiterjedésű herpesz volt, ami a mai napig napi szinten fájdalmat és viszketést okoz a szemkörnyéken.Tudná ajánlani valamelyik készítményt erre?
Örömmel láttam, hogy a szomszédos faluban ( Dunaegyházán)is forgalmazzák termékeiket.
Köszönettel : Sparingné :)

Érchegyi Zoltán     22 szeptember 2012 08:24 | Budapest
Tisztelt Lukács úr

A betegségem neve amiben szenvedek seborrhoeás dermatitis. Az arcomon, a homlokomon, és a nyakamon piros foltosodás és hámlás jelentkezik. Erre a problémára szeretnék Ötöl egy hatásos krémet vásárolni. A fórumokon úgy olvastam, hogy az Ön által készített Kék Lukács krém jó erre a tünet együttesre. Tisztelettel Érchegyi Zoltán
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
Ugyan azt tudom mondani, mint az előző beírónak.

Üdvözlettel: Admin

Bálványosi Zsuzsa     14 szeptember 2012 17:07 | Győr
Üdvüzlet!
Kérem a segítségüket,hogy hol tudom megrendelni a Kék-kenőcsöt.Szépen gyógyuló fekélyre használjuk,de még szükség lenne rá.Használtuk már égésre,nagyon pattanásos arcra.Mindegyiknél csodálatosan hatott,ezért szeretném megvásárolni,hogy ez a fekély is meggyógyuljon.Segítségüket köszönöm!
Admin Comment:Adminisztrátori megjegyzés:
Kedves Zsuzsa!

Ez lényegében vendégkönyv, ahova a jó, vagy rossz véleményeket kellene beírni. Kérdezni az info@keklukacs.hu, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámon kell. Egyébként nem forgalmazzuk a Kék kenőcsöt.

Üdvözlettel: Admin

Nemesné Kummer Tímea     10 április 2012 16:46 | Zalaegerszeg
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Nekem csak pozitiv tapasztalataim vannak , sok terméket kiprobáltam mind bevált. Pattanásos arcomra sok mindent kiprobáltam gyogyszereket szedtek, de az akne stop krém egy csoda. Kék kenöcsöt is használok folyamatosan. Ajánlom mindenkinek! Köszönöm h megszépült az arcom! Timi

Anna     27 március 2012 06:55 | Lajosmizse
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Szép napot !
Anyukám jóvoltából került hozzám a kék kenőcs(Kb 8 éve) és elképesztő csoda, a családom minden bajára tökéletes megoldás, eddig féltve őriztem címüket, odahaza több pld-van másolatban, hogy el ne veszítsem. Nagyon örülök,hogy a net-en megtaláltam önöket és már rendeltem is többféle terméket, bízom abban, hogy azok is olyan csodálatosak .
Kívánok további munkájukhoz nagyon sok és jó eredményt.

Admin     22 március 2012 13:16 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Egerszegi Lászlóné írta:

"Jó napot Kivánok! a lányom férje hallotta a kék kenőcsről. Neki eléggé aknés az arcbőr nagyon sokat szenved tőle, olyankor az utcára sem szívesen megy ki. És sajnos ezeket a hegek mind látszanak az arcán. Viszont az erre való krémet (Akne-stop) megvették és este már használta is. Reggel az örömtől sírva hívott fel, hogy már egy éjszaka alatt milyen csoda történt az arcával. Ezért bátorkodtam Én is rendelni többféle terméket is."
A fenti részletet Egerszegi Lászlóné magánleveléből idéztük, az ő hozzájárulásával.

szemök lajos     30 szeptember 2011 21:52 | budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Köszönöm a gyors űgyintézésűket valamint a kiszállitást.
Korekt volt
Remélem mielöbb tudok beszámolni a gyogyulásomról is.


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »