NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

Vendégkönyv


Kedves Látogató!
Csak bejelentkezés után írhat a vendégkönyvbe. Ha képet szeretne feltölteni, egyszerűbb, ha elküldi email-ben, ha videót, akkor tegye fel a YouTube-ra, és küldje el a linket. Köszönettel: Admin


Királyné Boros Gabriella     29 szeptember 2011 16:05 | Tiszaalpár
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A családommal ,ismerőseimmel szinte már az összes készítményt kipróbáltuk és használjuk.Nagyon megvagyunk elégedve.Tényleg hatásosak a termékek a leírásnak megfelelően.Köszönet érte. :)

Urbán Andrea     15 szeptember 2011 14:09 | Budapest
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Régóta ismerem a termékeket, jó néhányat rendszeresen használ a családom. Még egyetlen egyszer sem csalódtam a hatékonyságukban. Nem mellékesen, a kiszállítási idő minimális és a vevőkkel is nagyon udvariasan, figyelmesen és segítőkészen bánnak. Úgy gondolom, ez követendő példa lehetne a hasonló profilú cégek számára. Köszönöm!

Berta Rozália     05 augusztus 2011 11:54 | Szeged
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
A megrendelés utáni harmadik napon megkaptam a csomagot, a telefonos segítő igazán figyelmes és gyors volt. (már igazán elszoktunk sajnos az efféle bánásmódtól). A krémek jótékony hatása szinte 24 óra elteltével tapasztalható.(rapid szépségcsomag, gombastop) Az biztos, hogy még a termékükből még sokszor fogok vásárolni!! Köszönet, és sok sikert további munkájukhoz!!! :) :)

Márfi Józsefné     24 július 2011 18:37 |
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem találom a termékek között a "cickafark" alapú fürdősót, amit rendkívül jónak találok(elsősorban nőgyógyászati problémákban segít, nem szárítja ki a bőrt, mint más fürdősók)?Szeretnék újrarendelni, mert lassan elfogy, de nem találom!!Elnézést, ha csak én vagyok figyelmetlen!

Nyúlné Simon Ágnes     08 július 2011 19:12 | Mohács
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Kedves Lukács Úr!
Fodrászom ajánlására találtam rá az Önök oldalára és rendeltem arckrémeket és sampont.Másfél nappal a rendelés után a kis csomag megérkezett.Nagyon elégedett vagyok a termékekkel, nem fogok már másfélét vásárolgatni mert nincs értelme.Úgy tökéletes, ahogy van.Gratulálok a termékekhez és mindent el fogok követni, hogy tovább terjesszem ismeretségi körömben.Kiváló magyar termékek! Üdvözlettel: Ágnes

Horváth Elza     11 június 2011 05:47 |
Szappanok !
Hova lettek a szappanok ?
Megdöbbenve látom, hogy kedvenc szappanjaim nincsenek ...:(

Horváth Elza     08 június 2011 04:45 |
Látom az új dizájnt, a csomagolásban.
Nagyon formás és az újdonságok is, már mint a termékek kiszerelésének változása is jó.
Remélem azért a 100ml-s kiszerelésű hidratáló krém és a 65ml-s sárga kenőcs is meg marad?
Bár a sárga kenőcsöt is szívesen látnám nagyobb kiszerelésben, mondjuk azt is 100ml-s ben.

Csékó Gábor István     06 június 2011 05:21 | Kecskemét
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Segítséget és tanácsot kérnék.
A héten haza adják az Anyukámat a kórházból de sajnos a fenekén nagyon nagy decubitus van ami a kórházban nőtt ilyen nagy méretre és már a sarkain is van és nem igazán mondható hogy gyógyulna.
A kérdésem az lenne hogy megrendeljem e a krémet ?
És érdekelne a krém alkalmazása az ilyen nyílt sebnél. Mert itt csak is kizárólag jókat olvastam róla.

Zlinszky Magdolna     06 június 2011 05:16 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Egy "aprócska" termékről szeretnék írni, a csiga szappanról. Gyermekeim részére rendeltem krémet pattanásos bőrre, és a nagyon kedves ügyintéző ajánlotta, hogy próbáljuk ki a csiga szappant.A szappant kitettem a mosdóra és én is azt használtam minden kézmosásnál. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a kezem, ami régóta száraz, repedezett,( a bőrgyógyász szerint nincs rá kezelés) teljesen helyre jött. Mosószerekre, vegyszerekre allergiás vagyok, eddig rengeteget költöttem gyógykrémekre - hiába. És lám, ez a pici szappan megoldotta a gondom. Szívből ajánlom mindenkinek, kitűnő termék!

Lakatosné Ildikó     27 április 2011 16:34 |
ÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelésÉtékelés
Sajnos, nem lehet 5 fölött értékelni..pedig a kék kenőcs megérdemelné. Édesanyámnak olyan mély, gennyes fekélyes sebei voltak a lábán, hogy azt hittem, sepsist kap, és elviszi..... Péntek óta kenem, a hatalmas sebek már nem hatalmasak, a mély gödrök valahogy megtöltődtek egészséges szövetekkel. A fekete bőr világosodik, a sebeket hűti, GYÓGYÍTJA..... Hihetelen... Már bánom, hogy a kezdet kezdetén nem fényképztem le, mert ezt el nem hinné senki.
Tiszta szívvel, meghatottan gratulálok a krém feltalálójának, és sok egésszéget kívánok tevékenységéhez. Biztosan - velem és ésdesanyámmal együtt -nagyon sok ember áldja a nevét- megérdemelten.. Köszönjük Lukács ÚR!!!!!!!!!!!!!


76
bejegyzés a vendégkönyvben
« ElsőElőző12345678KövetkezőUtolsó »