NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

A Mélyhidratáló krém titka Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 7
ElégtelenKitűnő 
Írta: Németh Szilvia   

Mélyhidratáló krém
 

 

Mélyhidratáló krémMÉLYHIDRATÁLÓ KRÉM

Nem tartalmaz kollagént - regenerál - tartósan hidratál

 

Ha a bőr „szomjas”, mohón szív magába bármilyen nedvességet. Ha arcunkat átöblítjük néhányszor vízzel, szemmel láthatóan üdébbé, rózsássá válik. Igaz a látványt intenzíven kell élvezni, mert pár perc múlva eltűnik az üdeség.

Pontosan az történik, mint azzal a száraz földben kínlódó rózsával, amikor talajának legfelső rétegére spriccelünk egy kis vizet. Pár pillanatnyi felüdülés, semmi több. Javul a helyzet, ha kitartóbban locsolunk, ám rózsánk szomja csak akkor csillapul, ha a nedvesség gyökeréig hatol. Az igazi megoldás azonban az, amikor a gyökér folyamatosan szívhatja a nedvességet. Csak ekkor pompázhat teljes és tartós szépségében a virág.

  

A Kék-Lukács Mélyhidratáló Krém is eképpen fejti ki hatását, így bőrünk üdeségének állandó forrása. Nappali használatakor a beszívódott krém folyamatosan hidratál, azaz alulról képes pótolni a bőrfelszín vízvesztését. Éjszakai alkalmazásakor hatóanyagai kollagén termelésre serkenti a szervezetet, valójában nem csak regenerál, hanem a bőr önregenerációs tevékenységét is fokozza a hidratálás mellett. S lehet-e annál biztonságosabb megoldás – az allergiát is okozható, állati eredetű kollegének helyett – hogy saját bőrünk termeli meg az erejéhez, tömörségéhez, rugalmasságához elengedhetetlenül szükséges anyagot?

 

A krém villámgyorsan szívódik be, így nappali és éjszakai krémek alá kenhető. Nem csak arcra, nyakra, dekoltázsra alkalmazható, hanem minden száraz, tartása vesztett bőrfelületre is.

 

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház

 

 Tovább a Mélyhidratáló krémhez