NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

A Bőrfeszesítő krém kiváló hatásai Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 21
ElégtelenKitűnő 

Bőrfeszesítő krém
 


Bőrfeszesítő krém

BŐRFESZESÍTŐ KRÉM

Feszesít, rugalmasít, tartósan újjáépít, tömörít, eltávolítja a felesleges zsírt

 

 

Minden bőrápoló szer feszesíti a bőrt… egy ideig. Van amelyik öt percig, és olyan is van, amelyik egy óráig, sőt akad olyan is, amelyik egy egész estén át kölcsönöz üdébb, fiatalosabb hatást. De másnap reggel ugyanazt az energiája vesztett, fáradt tónusú bőrt mutatja a tükrünk, elillant a maradandó szépség délibábja! El is illan, holnap is, meg azután is, mindaddig, amíg csak bőrünk legfelső rétegét próbáljuk tartósan feszesíteni.Ez éppen olyan reménytelen dolog, mint amikor egy göröngyös, hepehupás matracon feszesen próbáljuk tartani a lepedőt. A matracot is ki kell simítani.  

Felvetődik a kérdés, mivel kezeljük a bőrfelszín alatti rétegeket? A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém egészen bőrünk „matracáig”, azaz a belső rétegig hatol, megerősíti, megújítja azt. A bőrszerkezetet tömöríti, ezáltal a ráncárkok elsimulnak, a bőr üdévé, feszessé válik, ráadásul bársonyosan hidratálttá válik arcon, nyakon, dekoltázson. Ami nagyon fontos: a szem alatt is!

A legfontosabb tulajdonsága a Kék-Lukács Bőrfeszesítő krémnek, hogy a felesleges zsírokat kíméletesen lebontja, majd ezután a szervezetből eltávolítja.  Dr. Lukács Károly gyógyszerész úgy kísérletezte ki a Bőrfeszesítő krém zsírbontó tulajdonságát, hogy hosszabb időn keresztül építse le a zsírokat, mert a megnyúlt bőrünknek idő kell arra, amíg saját ütemében feszesedik, rugalmassá válik.  Ezért otthoni alakformálónak is nagyszerű. Tehát két-három hónap alatt például úgy „fogyasztja” le a tokát, hogy az áll alatt nem árulkodik kinyúlt, „lötyögős” bőr arról, hogy ott valaha is szépséghiba volt. Zsírűző hatása miatt a test bármely területén alkalmazható házilag alakformálásra.

Lényeges, hogy rendszertelen és rövid ideig tartó használattal nem tudunk eredményt elérni, viszont rendszeres otthoni kezeléssel a kívánt hatásban mindenki gyönyörködni fog.

 

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krémet ajánlott a kínálatunkból választott más krémekkel együtt használni, mégpedig úgy, hogy bónusz rétegként vigyük fel a már bekent felületre. A hatását fokozhatjuk, ha reggel és este is használjuk. Alkalmazható önálló pakolásként, akár mindennap, vagy heti két-három alkalommal. Sőt, szemránc maszknak is kiváló, ez esetben vastagabban vigyük fel a szemkörnyékre, s úgy, mint a pakolást, hagyjuk rajta minimum húsz percig.

Figyelem! Ha a szemünk alatti rész valamilyen ok miatt megduzzadt (táska), ide ne használjuk a Bőrfeszesítő krémet, ilyen problémára kizárólag a Sárga kenőcsöt alkalmazzuk!

Megjegyzés: természetesen a Bőrfeszesítő krém kozmetikum, nem fogyókúrás szer, vagy gyógyszer. A fent leírt hatások egészséges életmód (megfelelő táplálkozás, és testmozgás), valamint a krém rendszeres használata mellett alakulhatnak ki.

 

A cikk teljes, vagy részleges felhasználása kizárólag a Kék-Lukács webáruház üzemeltetőjének engedélyével történhet. Copyright©: Kék-Lukács webáruház

 

 Tovább a Bőrfeszesítő krémhez