NYEREMÉNYJÁTÉK

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segíthetünk?

Hívjon minket minden kötelezettség nélkül, várjuk hívását, hogy segíthessünk!
Telefon:

(Hétfőtől péntekig)
09:00-16:00 -ig

06-20/268-0116 

Munkaidőn kívűl tegye fel kérdését  email-ben:
info@keklukacs.hu

Problémákra megoldás

Kék-Menta webáruház

ÁSZF Nyomtatás

 

Általános Szerződési Feltételek /ÁSZF/

 

A www.keklukacs.hu weboldalon található összes tartalom, beleértve a termék képeket és termék leírásokat, a Kék-Menta Kft. kizárólagos tulajdona. Ezen tartalmak más fél általi felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után, kivéve, ha azt a Kék-Menta Kft. engedélyével használják fel, és saját oldalukon működő linket helyeznek el a felhasznált tartalomra.

 

 

A Kék-Lukács webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) szabályozza, azzal, hogy a jelen Általános Szerződési  Feltételekkel mellőzésre kerülnek az Ektv. 5.§ (2) és a 6.§ (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak. A Kék-LuKács webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. A webáruház szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

A Szolgáltató kozmetikai termékeket forgalmaz. A webáruházban a vásárlás regisztrációhoz kötött. A rendeléseket a rendelés leadásakor rendszerünk azonnal feldolgozza, erről egy visszaigazoló rendszeremailt küld, majd a kiszállítás legkésőbb három munkanap alatt megtörténik, amire kötelezettséget vállalunk. Jelenlegi gyakorlat, hogy a megrendelések kb.: 98%-át egy munkanap alatt teljesítjük.

A Kék-Lukács webáruház csak Magyarországon levő címekre teljesít megrendeléseket, külföldre nem szállíttat.

 

 

 I. A Szolgáltató


1. A www.keklukacs.hu online áruházat a Kék-Menta Kft. üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
- A Szolgáltató székhelye: 7400 Kaposvár, Rege u. 3.
- A Szolgáltató további adatai: A Kék-Lukács Webáruház üzemeltetője a Kék-Menta Kft.

A Somogy Megyei Bíróság, mint Cégbíróságnál 14-09-311692 számon bejegyezve; adószám: 23445464-2-14; statisztikai számjel: 23445464-4791-113-14
A Szolgáltató bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységét a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 27. paragrafus (1) bekezdése, valamint a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX.29.) kormányrendelet 6. paragrafus (1) bekezdése értelmében Kaposvár Megyei Jogú Város Jegyzője 6747 számon nyilvántartásba vette.
Elérhetőség: a 20/268-0116-os telefonon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.
Kapcsolattartó neve: Bíró László

 

 A szerződés

 

 A megrendelés és a szerződés nyelve a magyar. A szerződés az áru megrendelésekor jön létre, ezt megelőzi a Vásárló elektronikus úton tett vásárlási alánlata (megrendelés), és a Szolgáltató elektronikus úton tett visszaigazolása. A vásárló a megrendelése elküldésekor a vállalkozás javára teljesítendő fizetési köteletettséget vállal, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

 
II. A szolgáltatás igénybevétele

1. Megrendelések leadása a www.keklukacs.hu internetes áruházban elektronikus  vagy telefonos úton lehetséges, interneten keresztül a www.keklukacs.hu webcímen, e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, illetve telefonon a 20/268-0116 számon. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat, visszaigazolást a Szolgáltató 48 órán belül elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A megrendelés leadása szerződésnek minősül, a vásárló fizetési kötelezettséget vállal, a teljesítésig módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség.

2. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 3 napon belül.

3. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a Kormány 45/2014. (II.26.) Korm. rendelete tartalmazza.
a. A 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül.
b. Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.
c. A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Kék-Menta Kft. címére (7400 Kaposvár, Rege u. 3.), és azonnal, legkésőbb az elállástól számítva 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát és szállítási költségét. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül.
d. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
e. Mivel kozmetikai termékeket forgalmaz a Szolgáltató,  ebban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentes (felbontatlan) csomagolásban cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. (A csomagolás a gyártó által előállított csomagolást (tégely, fóliázott termék, stb) jelenti, nem pedig a szállításra alkalmazott gyűjtődobozt)
f. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
4. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
5. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól.
6. A Kék-Menta Kft. megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a  45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.
7. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a www.keklukacs.hu oldalon a "Hogyan vásárolj?" menüpontban olvashatóak.
8. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez.  

 

 III. Megrendelés

 

 A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termék csomagolásán feltüntetett használati utasításból lehet részletesen megismerni. Ha a vásárlás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy több információra van szüksége, akkor tájékozódjon a gyártó weboldalán, ha ilyen nincs, akkor ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

 A termék vételára a termék adatlapján van feltüntetve, az Általános Forgalmi Adót tartalmazza. A kiszállítási költség a megrendelés menetében van feltüntetve, valamint megrendeléskor a visszaigazoló email tartalmazza. A termékek árváltoztatási jogát a Webáruház fenntartja, az a változáskor lép érvénybe. A Vásárlónak a megrendeléskor érvényben levő ár, valamint a visszaigazoló email-ben szereplő ár a mérvadó. Ha a valódi ártól valamilyen műszaki, vagy adatbeviteli hiba folytán lényegesen eltérő ár szerepel a temék adatlapján, és ilyen áron rendeli meg a Vásárló, akkor akkor a Webáruház nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajálhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat a  vásárlási szerződéstől.

 Amennyiben a visszaigazolás a fogyasztóhoz a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg, a fogyasztónak a megrendeléséből fakadó ajánlati kötöttsége megszűnik, vagyis a szerződés megkötésének elmaradása nem kérhető rajta számon. 

 

A Vásárló a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja, a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget vállal, és magára nézve kötelezően elismeri.

 
IV. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
 
Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
- a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
- a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható az "Adataim módosítása" menüpontban.
Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a 20/268-0116-os telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség, viszont ilyen esetben is megilleti az elállás joga.
 

V. Egyéb rendelkezések


1. A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
2. A felhasználó a III. 1 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
3. A Kék-Menta Kft. magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.
4. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
5. Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, valamint a Szolgáltató székhelyén működő ügyfélszolgálaton (7400 Kaposvár, Rege u. 3.), illetve a 20/268-0116-os telefonszámon.

6. A termékek fotói tájékoztató jellegűek.

 

Szállítási- és fizetési feltételek

 

A megrendelések házhozszállítását a Royal-Sprint futárszolgálat végzi. /http://www.royal.hu/


A Kék-Lukács Webáruház kötelezettséget vállal, hogy a megrendelés visszaigazolásától számított maximum 3 (három) munkanapon belül a terméket a Royal-Sprint futárszolgálatnak kiszállításra átadja.


A Webáruház nem tud vállani olyan megrendelést, ami meghatározott órára van megadva, tekintettel a futárszolgálat működésére. A Megrendelő köteles olyan szállítási címet megadni, ahol 08-18 óráig át tudja venni a küldeményt. Ha a kézbesítés a Megrendelő hibájából nem jár sikerrel, de nem áll el a vásárlási szándékától, és visszaszállításra kerül, az újbóli megrendeléskor az előző szállítási költség is terheli.

Abban az esetben, ha a küldemény kézbesítése első alkalommal nem jár sikerrel, a Royal-Sprint futárszolgálat telefonon felhívja a címzettet egyeztetés céljából, ha ez sem jár sikerrel, akkor értesítést hagy, melyben közli, hogy hol vehető át a csomag.


A szállítás díja: 3 kg-ig utánvétel esetén 1200 Ft, banki utaláskor 1100 Ft, 3 kg feletti súly esetén minden megkezdett kg-ént plusz 50 Ft.

 

A Royal Sprint Kft. diszpécserközpont telefonszámai:

06/1/216-3606

06/1/217-3707

06/20/216-3606

06/30/216-3606

06/70/216-3606

 

 

Minimum rendelési összeg:

Jelenleg bruttó 2.000 Ft, a szállítási díjat nem beleértve.

  

Ingyenes szállítási lehetőség:

Amennyiben az egyszeri vásárlási érték meghaladja a 20.000 Ft-ot, akkor a szállítási díj ingyenes.

 

Fizetési módok:

A kiszállított termékek árát és a szállítási díjat 2 módon egyenlítheti ki:

 • készpénzzel a csomag átvételekor (utánvétttel a futárnak készpénzzel való fizetéssel, vagy személyesen)

 • banki átutalással a megrendelés visszaigazolása után, a szállítási határidőt ebben az esetben az átutalás teljesítésétől számoljuk


  Számlatulajdonos: Kék-Menta Kft.
  Bankszámlaszám: 
  10403909-50526771-50861009
  Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU61 1040 3909 5052 6771 5086 1009
  Bank: K&H Bank Zrt.

 

Áraink az áfát tartalmazzák.

 
 
A www.keklukacs.hu weboldalon található összes tartalom, beleértve a termék képeket és termék leírásokat, a Kék-Menta Kft. kizárólagos tulajdona. Ezen tartalmak más fél általi felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után, kivéve, ha azt a Kék-Menta Kft. engedélyével használják fel, és saját oldalukon működő linket helyeznek el a felhasznált tartalomra.